close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

THE SPIRIT OF ASTANA 2017 - LJUBOJNA LIVE (#2, FULL HD)

1 Прегледи· 01/12/23
www.ShoutCast.mk
www.ShoutCast.mk
8 Претплатници
8

CONTEMPORARY ETHNIC MUSIC FESTIVAL - www.thespiritoftengri.com

Ljubojna (Republic of Macedonia) performs LIVE at The Spirit Of Astana 2017.
Kazakhstan, Astana, June 24

The Spirit of Tengri is a prominent international festival of contemporary ethnic music, a multicultural project that joins ethnic musicians from all over the world on the Kazakh soil. It is a way to unite and accumulate the contribution of contemporary musicians and preserve the heritage of the ancestors.

Follow The Spirit of Tengri:
FB - https://www.facebook.com/TheSpiritOfTengri
VK - https://vk.com/thespiritoftengri
Instagram - https://www.instagram.com/spirit_of_tengri/

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува