close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

THE ETHNOGENETICAL DIFFERENCES BETWEEN THE MACEDONIANS AND THE BULGARIANS (with English subtitles)

6 Прегледи· 12/18/22
Slavco
Slavco
0 Претплатници
0

The documentary that is destroying the anti-Macedonian Bulgarian propaganda! Find out why the Macedonians never had Bulgarian roots! Find out who the real Bulgarians are! Most of the cited sources in this documentary are Bulgarian!

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува