close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

Macedonian Music - Македонска музика - LIVE Stream Radio - @Senator Music Bitola | #SenatorMusic

120,603 Прегледи· 04/21/21
www.ShoutCast.mk
www.ShoutCast.mk
8 Претплатници
8

⁣Создадете сопствен видео портал од врвно ниво за споделување видеа и пренесување ТВ програма во живо до публика насекаде во светот. Досега екслузивно за водечки странски ТВ куќи и гиганти од типот на Youtube, сега на ваш дофат за мал дел од цените на светскиот пазар.

↓↓↓ Follow us on Youtube | Претплати се ↓↓↓

https://www.youtube.com/channe....l/UCF4zq0PKa1GRPEEQs

Сенатор Македонско Радио Македонска Музика Македонски Песни

Macedonian Music - Live Stream Radio 2021 - Македонска Музика - Macedonian Music - Macedonian Radio - Macedonian Songs - Makedonsko Radio - Makedonska Muzika - Makedonski Pesni - Македонска Музика - Македонско Радио - Македонски Песни - ВО ЖИВО...

Live Stream Radio @Senator Music Bitola

Издава, произведува и дистрибуира
Сенатор MUSIC - Bitola, Macedonia

Official website
https://senator.com.mk/

Buy original CD/DVD
https://senator.com.mk/shop/

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music - Bitola
https://goo.gl/Yt9963

#MakedonskaMuzika #LIVE #2021 #MacedonianMusic #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Радио #ВоЖИВО #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Песни #Македонија

------------------------------

Сенатор Мјузик Плејлисти / Senator Music - YouTube Playlists

Најслушани песни и изведувачи / Najslushani pesni i izveduvachi
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Македонски Ора и Чочеци / Makedonski Ora i Chocheci
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Новогодишен Сенатор МЕГАМИКС / Novogodishen Senator MEGAMIX
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

ТОП 5 / TOP 5
▶ https://www.youtube.com/watch?v=EgsEkPooYu4&list=PLGhQ_Dik_CO5WFxR0I4kY3xDkUcjkGffz

Албуми Во ЖИВО / LIVE Albums
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Сенатор ВИДЕА / Senator VIDEOS
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Сенатор АУДИО / Senator AUDIO
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Песни за Македонија / Pesni za Makedonija / Songs for Macedonia
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Свадбарски песни / Svadbarski pesni
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Песни за Битола / Pesni za Bitola
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Македонски Народни Песни / Makedonski Narodni Pesni
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Македонска Староградска Музика / Makedonska Starogradska Muzika
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Бекриски песни / Bekriski pesni
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Македонска Музика - Стримови во живо / Macedonian Music - Past Live Streams
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Дуети / Dueti
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

Македонска Забавна Музика / Macedonian Pop Music
https://www.youtube.com/playli....st?list=PLGhQ_Dik_CO

------------------------------

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2021 Senator Music Bitola All rights reserved

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува