close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

8 EPISODE OF

0 Прегледи· 12/18/22
Slavco
Slavco
0 Претплатници
0

Osmata epizoda od serijata ANTICHKITE MAKEDONCI NE BILE GRCI titluvana na makedonski e posvetena na svedoshtvata od trojca rimski antichki avtori (Klavdijan, Emilij Sura i Ciceron) i Kliment Aleksandriski. Site tie jasno gi izdvojuvale Makedoncite i Grcite kako dva posebni naroda.

The eigth episode of the series THE ANCIENT MACEDONIANS WERE NOT GREEK with Macedonian subtitles is dedicated to the testimonies from three ancient Roman authors (Claudianus, Aemilius Sura and Cicero) as well Clement of Alexandria. All of them regarded the Macedonians and the Greeks as two separate nations.

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува