close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

40 EPISODE OF

4 Прегледи· 12/18/22
Slavco
Slavco
0 Претплатници
0

40-ta epizoda od serijata "ANTICHKITE MAKEDONCI NE BILE GRCI" titluvana na makedonski se posveteni na pismeniot jazik shto go koristele antichkite Makedonci

40-th episode of the series "THE ANCIENT MACEDONIANS WERE NOT GREEK" with Macedonian subtitles is dedicated to the written language that the ancient Macedonians used.

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува