close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

34 EPISODE OF

2 Прегледи· 12/18/22
Slavco
Slavco
0 Претплатници
0

34-ta epizoda od serijata "ANTICHKITE MAKEDONCI NE BILE GRCI" titluvana na makedonski e posvetena na svedoshtvata od Pavsanija (2 vek) TRET DEL.

34 episode of the series "THE ANCIENT MACEDONIANS WERE NOT GREEK" with Macedonian subtitles is dedicated to the testimonies from Pausanias (2 c.) PART THREE.

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува