close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

30 EPISODE OF

6 Прегледи· 12/18/22
Slavco
Slavco
0 Претплатници
0

30-ta epizoda od serijata "ANTICHKITE MAKEDONCI NE BILE GRCI" titluvana na makedonski e posvetena na svedoshtvata od svetiot apostol Pavle zapisahani vo Biblijata (Noviot Zavet) vo koi isto taka se pravi razlika pomegju Makedoncite i Grcite.

30 episode of the series "THE ANCIENT MACEDONIANS WERE NOT GREEK" with Macedonian subtitles is dedicated to the testimonies from the holy apostle Paul that were written in the Bible (New Testament) in which also are stressed the differences between the Macedonians and the Greeks.

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува