close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

26 EPISODE OF

3 Прегледи· 12/18/22
Slavco
Slavco
0 Претплатници
0

26-ta epizoda od serijata "ANTICHKITE MAKEDONCI NE BILE GRCI" titluvana na makedonski e posvetena na svedoshtvata od antichkiot istorichar Polibij (3 i 2 vek pred Hrista).

26 episode of the series "THE ANCIENT MACEDONIANS WERE NOT GREEK" with Macedonian subtitles is dedicated to the testimonies from the ancient historian Polybius (3 and 2 c BC)

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува