close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

24 EPISODE OF

1 Прегледи· 12/18/22
Slavco
Slavco
0 Претплатници
0

24-ta epizoda od serijata "ANTICHKITE MAKEDONCI NE BILE GRCI" titluvana na makedonski e posvetena na svedoshtvata od antichkiot biograf na Aleksandar Veliki Makedonski po ime Justin (PRV DEL), koj sosema jasno svedochel deka Makedoncite ne bile nikakvi Grci.

24 episode of the series "THE ANCIENT MACEDONIANS WERE NOT GREEK" with Macedonian subtitles is dedicated to the testimonies from the ancient biographer of Alexander the Great of Macedon named Justin (PART ONE) who also testified that the ancient Macedonians were in no way Greeks.

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува