close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

16 EPISODE OF THE ANCIENT MACEDONIANS WERE NOT GREEK

0 Прегледи· 12/18/22
Slavco
Slavco
0 Претплатници
0

16-ta epizoda od serijata "ANTICHKITE MAKEDONCI NE BILE GRCI" titluvana na makedonski e posvetena na svedoshtvata od starogrchkiot istorichar (koj zhiveem vo Rim vo 2 i 3 vek) po ime Herodijan, koj zapishal mnogu interesni svedoshtva za antichkite Makedonci.

16 episode of the series "THE ANCIENT MACEDONIANS WERE NOT GREEK" with Macedonian subtitles is dedicated to the testimonies from the ancient Greek historian Herodian (2 and 3 c.) who lived in Rome who gave very interesting testimonies about the ancient Macedonians.

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува