close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

Радио KISS FM Македонија LIVE YU - Балади Евергрин радио спонзорирано од www.ShoutCast.mk

1,846,133 Прегледи· 04/29/21
www.ShoutCast.mk
www.ShoutCast.mk
8 Претплатници
8

⁣Радио KISS FM Македонија LIVE YU - Балади Евергрин радио спонзорирано од www.ShoutCast.mk - Македонија.

⁣ShoutCast.mk нуди услуга за аудио и видео стриминг преку интернет за физички и деловни корисници. Погодна е за пренос на настани, концерти во живо преку интернет, за ТВ Компании. Нудиме комплетно решение, вклучувајќи аудио/видео опрема за снимање, соодветен хардвер и софтвер, и конекција за емитување преку интернет.

⁣ShoutCast.mk се издвојува од другите радио хостинг компании поради тоа што има стабилен дата центар и доделува бесплатни стриминг сервери за официјалните радио и телевизиски станици ширум Македонија до 320kbps квалитет.

Дознајте повеќе кликнувајќи на линкот: ⁣https://www.shoutcast.mk/

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува