close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

Македонски народни приказни - Лажго

41 Прегледи· 05/03/21
www.ShoutCast.mk
www.ShoutCast.mk
8 Претплатници
8

Македонски народни приказни - Лажго

Учествуваат:
Ацо Шехтански
Кирил Гравчев
Весна Димитрова Бобевски
Александар Ѓорѓиев
Марко Дојоски

Организација и сценографија:
Тони Најдевски

Реквизита:
Кристина Гркова

Шминка:
Студио Инфинито

Продуцент:
Михаил Макашевски

Светло:
Марјан Спасовски - Мац

Бум оператор:
Александар Шејкероски

Видео монтажа:
Сашо Коцевски

Камера:
Сотир Ивановски
Јане Јанков

Сценарио:
Владо Младеновски

Режија:
Сашо Коцевски

Благодарност до:
Општина Чашка
Етно Музеј Бистрица
Македонски Народен Театар

Жителите на:
С. Богомила
С. Теово
С. Оморани
С. Бистрица

© Сител Телевизија - Сите права задржани
℗ Забрането е секакво превземање и прикачување на други канали

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува