close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

watermark logo

Следува

Македонски дел од пеколот / Makedonski del od pekolot / The Macedonian Part of Hell (1971)

26 Прегледи· 04/09/23
www.ShoutCast.mk
www.ShoutCast.mk
8 Претплатници
8

Режија/Rezija: Vatroslav Mimica
Содржина/Sodrzina: При крајот на 1942 година и почетокот на 1943, за да го спречат ширењето на револуцијата во Битолско, бугарските окупатори ги засилиле прогоните и насилствата врз цивилното население. Филмот е снимен според вистинити настани, според сценарио напишано од Славко Јаневски.
Линк/Link: https://www.balkandownload.org..../topic/49701-makedon

Прикажи повеќе

 0 Коментари sort   Сортирање според


Следува