close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

Македонски народни приказни

www.ShoutCast.mk
62 Прегледи · 2 години пред

Македонски народни приказни - Непрокопсаниот син
МТВ - 96/97

www.ShoutCast.mk
27 Прегледи · 2 години пред

Follow Sitel Televizija on...
• WEB: http://sitel.com.mk/
• FB: https://smarturl.it/sitelFB
• IG: https://smarturl.it/SitelInstagram
• Tw: https://smarturl.it/SitelTwitter

© & ℗ Sitel Televizija & IN Media. All Rights Reserved

www.ShoutCast.mk
45 Прегледи · 2 години пред

Македонски народни приказни - Неверник
Makedonski narodni prikazni - Nevernik
Macedonian folk stories - Nevernik

www.ShoutCast.mk
48 Прегледи · 2 години пред

Makedonski narodni prikazni - Spogodba si e spogodba

www.ShoutCast.mk
41 Прегледи · 2 години пред

Македонски народни приказни - Лажго

Учествуваат:
Ацо Шехтански
Кирил Гравчев
Весна Димитрова Бобевски
Александар Ѓорѓиев
Марко Дојоски

Организација и сценографија:
Тони Најдевски

Реквизита:
Кристина Гркова

Шминка:
Студио Инфинито

Продуцент:
Михаил Макашевски

Светло:
Марјан Спасовски - Мац

Бум оператор:
Александар Шејкероски

Видео монтажа:
Сашо Коцевски

Камера:
Сотир Ивановски
Јане Јанков

Сценарио:
Владо Младеновски

Режија:
Сашо Коцевски

Благодарност до:
Општина Чашка
Етно Музеј Бистрица
Македонски Народен Театар

Жителите на:
С. Богомила
С. Теово
С. Оморани
С. Бистрица

© Сител Телевизија - Сите права задржани
℗ Забрането е секакво превземање и прикачување на други канали

www.ShoutCast.mk
38 Прегледи · 2 години пред

Молчењето е златоМакедонски народни приказни

Credits goes to http://mrt.com.mk/

www.ShoutCast.mk
18 Прегледи · 2 години пред

Makedonski narodni prikazni- Svekrva i snaa

www.ShoutCast.mk
6 Прегледи · 2 години пред

Makedonski narodni prikazni -Mamino galenice

www.ShoutCast.mk
11 Прегледи · 2 години пред

Makedonski narodni prikazni-Majstor nad Mastorite

www.ShoutCast.mk
13 Прегледи · 2 години пред

Дарежливиот и скржавиот


Македонски народни приказни

Credits goes to http://mrt.com.mk/

Credits goes to http://mrt.com.mk/

www.ShoutCast.mk
34 Прегледи · 2 години пред

Суд

Македонски народни приказни

Credits goes to http://mrt.com.mk/

Credits goes to http://mrt.com.mk/
Showing 1 out of 6