close

Доколку пребарувате филм/серија а неможете да ја најдете во пребарувањето или ја нема ве молиме испратете ни е-маил info@radiomk.info или пак СМС/Вибер: 078 286 756 со насловот на серијата/филомот..Ние ќе Ви ја овозможиме и информираме штом биде објавено јавно! Ви благодариме!

Градови во живо

www.ShoutCast.mk
133,817 Прегледи · 2 години пред

⁣Видеото е превземено од социјалната мрежа Facebook од корисникот Toni Joseski кој видеото го има објавено без никакви рестрикции и забрани, односно одобрено за превземање и ре-емитување.

Снимено од височина 260/300 метри со дрон. Квалитетна снимка. Поставено видеото на сервисот ShoutCast.mk.

Секоја регистрација добивате ваш сопствен профил и воедно линк кој можете да го препратите на вашите роднини и пријатели да бидат дел од Видео сервисот ShoutCast.mk и секоја покана ви носи поени пдносно добивате поени за секое видео објавено, коментирано, допаднато или покането пријател.

НАПОМЕНА:
Секое видео кое што ќе биде недопаднато поените ги губите односно ви се одземаат. Поените можете потоа да ги претворите во денари и да ви бидат исплатени на вашата банкарска сметка да закупите со поените рекламен простор или да промовирате Ваше видео кое ќе се прикажува многу често во пребарѕвањето на видео сервисот ShoutCast.mk и Македонската социјална Мрежа која што работи на истиот принцип како и сервисот ShoutCast.mk и сте воедно поканети www.mreza.mk.

www.ShoutCast.mk
130,004 Прегледи · 2 години пред

Видеото е превземено од социјалната мрежа Facebook од корисникот Janinka Cuparkoska која јавно го има објавено видето.


Секоја регистрација добивате ваш сопствен профил и воедно линк кој можете да го препратите на вашите роднини и пријатели да бидат дел од Видео сервисот ShoutCast.mk и секоја покана ви носи поени пдносно добивате поени за секое видео објавено, коментирано, допаднато или покането пријател.

НАПОМЕНА:

Секое видео кое што ќе биде недопаднато поените ги губите односно ви се одземаат. Поените можете потоа да ги претворите во денари и да ви бидат исплатени на вашата банкарска сметка да закупите со поените рекламен простор или да промовирате Ваше видео кое ќе се прикажува многу често во пребарѕвањето на видео сервисот ShoutCast.mk и Македонската социјална Мрежа која што работи на истиот принцип како и сервисот ShoutCast.mk и сте воедно поканети www.mreza.mk.

www.ShoutCast.mk
172,609 Прегледи · 2 години пред

⁣Видеото е превземено од социјалната мрежа Facebook и видеото е објавено без никакви рестрикции и забрани, односно одобрено за превземање и ре-емитување.


Поставено видеото на сервисот ShoutCast.mk.

Секоја регистрација добивате ваш сопствен профил и воедно линк кој можете да го препратите на вашите роднини и пријатели да бидат дел од Видео сервисот ShoutCast.mk и секоја покана ви носи поени пдносно добивате поени за секое видео објавено, коментирано, допаднато или покането пријател.

НАПОМЕНА:
Секое видео кое што ќе биде недопаднато поените ги губите односно ви се одземаат. Поените можете потоа да ги претворите во денари и да ви бидат исплатени на вашата банкарска сметка да закупите со поените рекламен простор или да промовирате Ваше видео кое ќе се прикажува многу често во пребарѕвањето на видео сервисот ShoutCast.mk и Македонската социјална Мрежа која што работи на истиот принцип како и сервисот ShoutCast.mk и сте воедно поканети www.mreza.mk.


Лозари Исток : https://www.youtube.com/channe....l/UC9wdaNc_lFBiVPCam

www.ShoutCast.mk
334,541 Прегледи · 2 години пред

⁣Создадете сопствен видео портал од врвно ниво за споделување видеа и пренесување ТВ програма во живо до публика насекаде во светот. Досега екслузивно за водечки странски ТВ куќи и гиганти од типот на Youtube, сега на ваш дофат за мал дел од цените на светскиот пазар.

Live Camera and Live weather from Monastery of St. Naum - Lake OhridProject supported by: Cuba Libre - Ohrid | www.cubalibre.mkDevelopment by 2S Studio | www.2sstudio.mkIdea by: Stojan Stojanovski 2S | www.stojanstojanovski.com-----....-------------------- Info | www.ohridinfo.com(project of 2S Studio)

www.ShoutCast.mk
34,538 Прегледи · 2 години пред

⁣Создадете сопствен видео портал од врвно ниво за споделување видеа и пренесување ТВ програма во живо до публика насекаде во светот. Досега екслузивно за водечки странски ТВ куќи и гиганти од типот на Youtube, сега на ваш дофат за мал дел од цените на светскиот пазар.

🌐: https://www.knezino.mk🅵🅱: https://www.facebook.com/seloknezino